• DEEP GROOVE BALL BEARING
  • HUB BEARING
  • spherical-roller-bearings

Aplikasi bantalan QYZC

QYZC Bearing wis nyedhiyakake macem-macem industri ing jagad iki
  • Machine tool industry

    Industri alat mesin

  • Power generation equipment

    Piranti pembangkit listrik

  • Mining equipment

    Peralatan tambang

  • Automobile industry

    Industri mobil

  • Train industry

    Industri Sepur

  • shipbuilding industry

    industri damel kapal

ndeleng kabeh
QYZC njamin kualitas produk lan layanan paling apik
  • Pambuka Bantalan
    Pambuka Bantalan bal alur jero: biyen dikenal minangka bantalan bola radial larik, yaiku bantalan muter sing paling akeh digunakake. Karakteristik yaiku resistensi gesekan sing kurang lan kecepatan dhuwur. Nalika prewangan mung nggawa beban radial, sudut kontak dadi nol. Nalika bantalan bola alur jero duwe reresik radial sing gedhe, nduweni kinerja konta sudut ...
    maca liyane
  • Apa prewangan bal alur jero?
    Apa prewangan bal alur jero? Ora kabeh bantalan bola padha. Desain macem-macem jinis dirancang kanggo nyukupi kabutuhan tartamtu, mula yen sampeyan dudu insinyur utawa pemasok (sanajan sampeyan kadhang kala), ora mesthi gampang milih desain sing paling cocog karo kabutuhan sampeyan. Pilih salah sawijining jinis bantalan sing paling umum digunakake - bantalan bola alur jero. Mung amarga ...
    maca liyane
  • Faktor apa sing nyebabake ...
    Faktor apa sing mengaruhi fit bantalan? Tujuane bantalan yaiku nggawe cincin batin utawa cincin njaba kanthi erat karo poros utawa cangkang, supaya ngindhari geser aksial utawa lilitan ing permukaan sing cocog. Geser sing ora nyenengake iki (diarani creep) bakal nyebabake pemanasan sing ora normal, nyandhang permukaan kawin (sing bakal nggawe wesi ...
    maca liyane
  • Papat poin kanggo perhatian ing ...
    Cara milih bantalan sing tepat dhisik, jaga njaga bantalan lan lingkungan sekitare, aku ora prelu menehi katrangan apa sing kedadeyan. Sanajan bledug sing ora katon mlebu ing bantalan HGF, bakal nganggo bantalan kasebut. Yen terus terang, sampeyan ora bisa ngusap wedhi ing mripatmu, lan kasunyatane! Kapindho, panggunaan instalasi kudu ngati-ati lan akurat instalasi Kita ora bakal ...
    maca liyane
  • Karakteristik lan aplikasi ...
    Cara milih bantalan sing pas Karakteristik bantalan rol tirus Bantalan rol tirus minangka bantalan jinis sing kapisah. Dering ing njero lan njaba prewangan kasebut ana ing dalan gedhe, lan rol kasebut bentuk kerucut. Roller lan raceway ana ing kontak garis, sing bisa nyandhang beban gabungan radial lan aksial, lan uga bisa ngemot aksial murni. Sing luwih gedhe c ...
    maca liyane